RU  UA  EN

Вівторок, 25 червня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 червня

24 червня

Всі новини

Звучать, мов музика: рідкісні та гарні імена для дівчаток

Батькам, які хочуть обрати рідкісне та милозвучне ім'я для дівчинки, можуть назвати одним із трьох імен, що стане візитною карткою: Злата, Лада та Мелісса.

Підбірку красивих жіночих імен публікує видання Сlutch.

Зазначається, що вищевказані імена не ріжуть слух і не викличуть глузувань у школі, а їхні володарки стануть незабутніми з благополучною долею.

Злата

Ім'я здатне подарувати дівчині сприятливу долю, оскільки Злата - золота. Йдеться не лише про золото й добробут, а й про душевні якості: золоті руки, таланти, інтелект, чуйність.

Лада

Вважається давнім слов'янським іменем, його носила богиня Лада. Воно означає "ладна", "дружина", "мила". Такі жінки дуже ніжні, дбайливі, люблячі. мають гарну долю. Вона - віддушину знаходить у сімейному колі, ідеальна дружина, матір.

Меліса

Це давнє ім'я має дуже позитивну, сильну жіночу енергетику. дуже давнє. Його пов'язують із рослиною мелісою, хоч рослину так назвали саме на честь давньої німфи Меліси. Вона відома тим, що зцілювала людей, несла добро в серця.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що упродовж першої половини року в Україні народилися 104,9 тисячі маленьких громадян, а батьки на фоні відсутності обмежень давали своїм малюкам дуже незвичні імена.