RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

Всі новини

Яким буде останній день літа і як розпочнеться осінь: прогноз погоди в Україні

Вже завтра настане календарна осінь й одразу зміниться погода. 31 серпня в частині України ще збережуться "африканські" градуси, але 1 вересня, як за командою, прийдуть комфортніші температури.

Про це свідчать дані Українського гідрометцентру.

У середу, 31 серпня, у південних та східних регіонах країни ще буде спека вище +30 градусів, проте в решті областей максимальна температура становитиме від +23 на Волині до +27 у центрі України. На півдні та південному сході очікуються дощі з грозами.

У четвер, 1 вересня, з приходом календарної осені на всій території похолодає на кілька градусів. Синоптики обіцяють дощі в Івано-Франківській та Чернівецькій областях.

У п'ятницю, 2 вересня, похолодання продовжиться. Дощі з грозами пройдуть у Миколаївській та Одеській областях.

У суботу, 3 вересня, денні температури коливатимуться в районі комфортних +20 градусів, а вночі на півночі та заході України ртутні стовпчики впадуть аж до +7. Опади очікуються у різних регіонах країни.

У неділю, 4 вересня, знову потеплішає на кілька градусів. Невеликі дощі проллються у Львівській, Тернопільській, Хмельницькій, Чернівецькій, Івано-Франківській та Закарпатській областях.

Нагадаємо, у вересні в Україні буде на один градус тепліше, ніж за останні 30 років. Сама погода буде сухою, а у південних та східних областях навіть посушливою.