RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

6 травня

5 травня

4 травня

3 травня

2 травня

1 травня

Всі новини

Можна починати копати картоплю: якою буде погода в Україні на початку вересня

З вересня спека залишить Україну, проте тепла погода на початку першого осіннього місяця все ще переважатиме у більшості областей.

Про це повідомляє Укргідрометцентр.

Так, у четвер, 1 вересня, на заході та півночі України температура повітря коливатиметься у межах 19-21 градуса. При цьому, в Івано-Франківській та Чернівецькій області можливі дощі. На сході та півдні буде дещо тепліше - там температура повітря становитиме 24-29 градусів, також очікується мінлива хмарність.

У п'ятницю, 2 вересня, погодні умови залишаться майже незмінними, лише на сході та півдні України стане дещо свіжіше - 22-24 градуса, а в Миколаївські та Одеській областях варто чекати грозові дощі.

У суботу, 3 вересня, у багатьох областях України випадуть опади, а саме в: Тернопільській, Хмельницькій, Івано-Франківській, Чернівецькій, Полтавській, Кіровоградській, Дніпропетровській, Харківській, Луганській, Донецькій, Запорізькій, Миколаївській, Одеській і Херсонській областях. Температура повітря на заході і півночі становитиме 18-20 градусів, у центральних областях та на півдні - 19-21 градус, а на сході, зокрема, у Луганській області стовпчики термометрів опустяться до 16-18 градусів.

У неділю, 4 вересня, дещо потеплішає, а дощі можливі на заході країни. При цьому, температура повітря у всіх областях, окрім деяких східних становиме 22-24 градуси. У Луганській та Харківській області термометри покажуть 19-21 градус.

Раніше ми писали, що за словами кліматолога, літо в Україні затягнеться ще на місяць.