RU  UA  EN

Понеділок, 20 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 травня

Всі новини

Вибухи, сирени та робота ППО: як минула ніч у Харкові, Дніпрі та Запоріжжі

Почалася 192-та доба повномасштабної війни Російської Федерації проти українського народу, окупанти всю ніч бомбив мирні українські міста. Зокрема, били по Харкову, Дніпру та Запоріжжю.

Про це повідомляє "Апостроф".

Так, у ніч на суботу, 3 вересня росіяни вкотре обстріляли Харків. За інформацією мера міста Ігоря Терехова, вночі був ракетний обстріл Новобаварського району обласного центру, прилетіло біля школи, постраждалих немає, у будівлі вибито скло.

У Дніпрі також було неспокійно, там лунала повітряна тривога та були чутні потужні вибухи. Повітряне командування "Схід" на сторінці соціальної мережі повідомило про те, що в місті працювало ППО:

"Дніпро, працює ППО. Нагадуємо: в ефірі дотримуємося повної тиші! Фотографії роботи та геолокації наших ЗСУ не ріпостимо! Під час повітряної тривоги відповідаємо за власну безпеку та безпеку близьких!", - йдеться у повідомленні.

Також уночі під час повітряної тривоги мешканці Запоріжжя у деяких районах міста чули гучні звуки. Секретар Запорізької міської ради Анатолій Куртєв повідомив про те, що за попередньою інформацією, "це була луна ворожих прильотів, які сталися за межами міста", зараз уточнюються всі деталі уточнюються.

Нагадаємо, раніше "Апостроф" повідомляв про смертельний обстріл Харкова.