RU  UA  EN

Вівторок, 14 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.25
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

14 травня

Всі новини

Сонце світить, але не гріє: якою буде погода в Україні на початку тижня

Осінь в Україні поступово починає вступати в свої права - температура повітря стає все нижчою, а сонце хоч і світить та не гріє, як влітку.

Про це свідчать дані Укргідрометцентру.

Так, у понеділок, 5 вересня, по всій території України очікується невелика хмарність. При цьому, найтепліше буде на півдні - там термометри покажуть 20-22 градуси. Дещо прохолодніше буде на заході країни - температура повітря становитиме 17-20 градусів, окрім Закарпатської області, де все ще пануватиме погода, схожа на літню - 22-24 градуси. У центрі, півночі та сході країни температура опуститься до 17-19 градусів.

У вівторок, 6 вересня, ситуація суттєво не зміниться - майже у всіх областях температура повітря буде такою ж, як і в попередній день. Єдине, що на сході та деяких північних регіонах очікується похолодання до 15-17 градусів.

У середу, 7 вересня, на заході температура повітря становитиме 19-22 градуси, а в Закарпатській області - 22-24 градуси. При цьому, у цій області також варто чекати грозових дощів. На півдні та в центрі країни стовпчики термометрів опустяться до 18-20 градусів, за винятком Одеської та Миколаївської областей - там повітря прогріється до 23 градусів. На півдні та сході країни температура повітря становитиме переважно 16-18 градусів.

Раніше ми писали, що у вересні похолодає до +5.