RU  UA  EN

Вівторок, 30 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

Всі новини

Apple презентувала iPhone 14 та інші новинки: фото, ціни та характеристики

Американська компанія Apple представила iPhone14 та інші новинки світу сучасної техніки.

Про це повідомляє Апостроф із посиланням на трансляцію.

iPhone 14 та iPhone 14 Pro

Розміри iPhone 14 – 6,1 та 6,7 дюйма. Смартфон представлений у п'яти кольорах та зможе тримати зарядку 24 години. У iPhone 14 Pro реалізована Always-on-Display – завжди увімкнений дисплей. Він оновлюється один раз на секунду за потреби і затемняється для економії енергії.

Крім того, смартфон оснащений передньою камерою TrueDepth. Також за допомогою нових айфонів можна зв'язатися з екстреними службами супутникового зв'язку.

У iPhone 14 основна камера буде повністю новою (12 мегапікселів), а передня вперше отримає автофокус. Дана модель матиме п'ять кольорів: чорний, білий, блакитний, рожевий та червоний.

У той же час, iPhone 14 Pro оснащений новим 6-ядерним процесором A16 на 4-нанометрах. Відеоядро - 5-ядерне. Енергоефективність стала на 20% кращою.

Apple Watch

Також компанія представила новий "розумний" годинник:

  • Apple Watch SE;
  • Apple Watch Series 8;
  • Apple Watch Ultra.

Він може автоматично виявляти автомобільні аварії та миттєво з'єднувати з екстреними службами. Відомо, що час роботи батарейки не змінився, проте додано режим низького споживання для всіх моделей після Series 4 - до 36 годин від повного заряду, 60 годин у спеціальному режимі.

Вартість годинника – від 299 до 799 доларів.

AirPods

Крім того, були представлені нові навушники AirPods - їх вартість складає близько 250 доларів. Зазначається, що тут покращили просторовий звук, як і шумозаглушення, а в кейс для навушників встановили динамік, щоб його можна було найпростіше знайти.

Ці навушники оснастили аудіочипом H2. Наголошується, що кейс дозволить зарядити ще на 30 годин.

Раніше ми писали, якими можуть бути ціни свіжої лінійки iPhone 14.