RU  UA  EN

Неділя, 12 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

12 травня

11 травня

Всі новини

Наталю, з Днем ангела! Короткі вітання у СМС

Сьогодні День Ангела святкують Наталії. Це красиве жіноче ім'я з сильною енергетикою користується неабиякою популярністю в Україні. Відтак - масово лунатимуть привітання Наталок з іменинами.

"Апостроф" вирішив допомогти з привітаннями та зібрав найвлучніші вітальні СМС.

***
Дорога Наталіє! Вітаю тебе з Днем Ангела! Нехай яскравими фарбами, ароматними квітами, щасливими хвилинами, добрими новинами, веселими ідеями, вірними друзями і великою любов’ю буде завжди сповнене твоє життя!

***

Наталіє, вітаю з твоїм прекрасним і радісним днем – Днем Ангела. Нехай життя твоє буде світлим і щасливим, нехай доля дарує вірну любов і справжнє благо, нехай в будинку твоєму завжди панує мир і затишок, нехай на душі завжди буде свято і радість. Хай щастить!

***

У День Ангела Наталії бажаю щирих сердечних поривів, віри в краще і душевної благодаті. Нехай твій ангел вберігає тебе від всього лихого і подарує своє благословення.

***

Наталіє, вітаю з Днем Ангела. Нехай твій шлях і далі йде світлою смугою і доброю дорогою, хай ангел прикриє тебе від життєвих негараздів і напастей, нехай твої великі вчинки і добрі справи заслужать вірну любов і справжнє щастя!

***
Наталіє, в День твого Ангела хочу побажати йти по життю з бравими силами, чуйністю серця і добротою душі, роблячи кожен крок впевнено і благородно, вірно і легко. Нехай життя буде щасливим океаном, нехай доля дарує справжню любов і удачу, а твій ангел буде завжди насторожі.

***

Дорога Наталіє, вітаю тебе з чудовим святом – Днем Ангела! Нехай твій добрий ангел дарує твоїй душі світло надії, захищає від усіляких негараздів і дарує здоров’я й силу!

***
Дорога Наталіє! В День твого Ангела від чистого серця хочу побажати мудрості і гідності, честі і благородства, міцної віри і бравих сил, небесної благодаті і нескореного характеру, світлих надій і чистої любові, доброго світу і щирих молитов!

***
Бажаю в День Ангела Наталії великої любові і міцної віри, світлих надій і доброти душі, щирих почуттів і розуміння з близькими, мудрих рішень і благих вчинків. Хай ангел завжди тебе вберігає від всього лихого!

Раніше "Апостроф" повідомляв, які імена вважають сексологи найбільш пристрасними: потрапила у рейтинг і Наталія.