RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Затишшя перед "бурею": синоптик анонсувала серйозні зміни у погоді до кінця тижня

На вихідних в Україні очікується серйозне похолодання – у більшості областях дощитиме та очікуються сильні пориви вітру. Проте ще в п'ятницю погода буде досить комфортною у більшості областей.

Про це розповіла синоптик Наталка Діденко на Facebook-сторінці.

Так, у п'ятницю, 9-го вересня у Києві передбачається суха погода з досить комфортною температурою повітря +18, +19 градусів.

При цьому у західних областях випадуть дощі – від помірних до досить сильних, а увечері вони дійдуть до Вінниччини. Окрім цього, найближчої ночі та вранці локальні дощі пройдуть на Херсонщині та Миколаївщині. На решті території України завтра - без істотних опадів.

У той же час, температура повітря становитиме +17+22 градуси, а у західних областях - +13+18 градусів.

Діденко зазначила, що на вихідні погода зіпсується - впродовж суботи-неділі в західних, північних, центральних областях України - дощі, холодно та вітряно. На півдні дощі більш ймовірні у неділю, на сході України поки що - без опадів.

У Києві також очікується холодна вітряна погода із сильним дощем.

"А конкретніше - 10-11 вересня у столиці дощ, місцями сильний, пориви південно-східного вітру 15-20 метрів за секунду. Зниження температури повітря до +10+13 градусів!" – резюмувала Наталка Діденко.

Раніше ми писали, коли в Україну увірветься скандинавський антициклон.