RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Мудрі та дипломатичні: ТОП-10 жіночих імен із найсильнішою енергетикою

Ім'я, дане дівчинці при народженні, неодмінно позначиться на її характері та долі. Деякі імена здатні наділити жінку чудовими якостями, як от мудрість та дипломатичність.

"Апостроф" називає "найсильніші" імена з особливою енергетикою.

Ольга

"Хельга" – значить свята, це жіноча форма чоловічого імені Олег. У дитинстві ці дівчатка дуже вразливі та уразливі, намагаються перебувати в тіні. З віком вони стають честолюбними, мають унікальну інтуїцію і бачать зв'язки різнорідних явищ. Ці жінки можуть подолати всі перешкоди, які тільки з'являться на шляху до поставленої мети. Це дуже мудрі, дипломатичні жінки, які вміють оминати гострі кути у взаєминах із колегами та начальством.

Марія

Це давньоєврейське ім'я, що має три різні трактування - бажана, сумна або непохитна. Марії - добрі, доброзичливі жінки з веселою та безтурботною вдачею. Вони мають сильну волю та стійку психіку, самостійні у рішеннях та вчинках. Не поспішають жити, обмірковують кожен крок, зважують будь-яке рішення. Марії завжди випромінюють тепло, ніжність, увагу.

Наталя

З латинського "Наталіс" – це рідна. Працьовиті та прямолінійні натури, прагнуть до лідерства. Від природи наділені величезною кількістю здібностей. Можуть бути успішними в музиці, живописі, галузі точних і гуманітарних наук, медицині. За легковажністю приховують тверду волю, характер та аналітичний розум. Господарські, економні жінки, які дбають про своїх близьких.

Олександра

Жіноча форма сильного імені Олександра - "захисник людей". На вигляд владні, категоричні, вимогливі та прямолінійні леді. У колективі вони відрізняються працьовитістю, але домашнім справам особливо не приділяють уваги. У всьому розважливі, не терплять обману і хитрощів. Охоче дружать із сильною статтю. Щиро дбають про благополуччя сім'ї та про рідних людей. Чоловік знаходить у них не тільки чудового відданого друга, помічника, а й ощадливу господиню, гарну матір. Олександри знають, чого прагнуть. Не кожен зможе розглянути їхню тендітну і ніжну натуру.

Оксана

Ксенія - означає "чужинка", "гостя". Активні, рішучі, прямолінійні, комунікабельні, винахідливі натури. Вони мають сильну волю і стійку психіку, намагаються нікого не образити, але й себе в образу не дадуть нікому і ніколи. Попередньо зважують і продумують кожен крок та сказане слово. У досягненні мети розумні, горді та наполегливі. У господарстві економні, дбайливі, дбають про виховання дітей. Віддають перевагу чоловічим професіям.

Тетяна

З давньогрецької це означає "упорядниця", "засновниця". Під виглядом стриманості та скромності вони приховують внутрішнього холерика. Комунікабельні, рішучі, артистичні, у них є вроджені організаторські здібності. Твердо стоять на землі, а не ширяють у небесах. Високо цінує стійкий та стабільний сімейний побут.

Ірина

У перекладі з давньогрецької – мир, спокій. Рішуча та емоційна. З гарним почуттям гумору. Миттєво ухвалює рішення на основі інтуїції. Добре знаходить спільну мову з незнайомими. Парадоксально поєднує в собі командирські замашки з чарівною жіночністю та ласкою. Жінка з цим ім'ям здатна до беззавітної любові, що межує з жертовністю. Втім, вона також схильна розігрувати любовну драму і обожнює легкий флірт та гарне залицяння. Проблем у сім'ї не має.

Ганна

У перекладі з давньоєврейської – благодать, з інших мов це ім'я означає миловидна, симпатична. Анни - добрі, скромні, привабливі, жіночні, здатні до самопожертви, довірливі та безкорисливі, скарбниці благодійників. Ці жінки гіпервідповідально ставиться до справи, але питання винагороди їм є другорядними. Вони надзвичайно прив'язані до своїх дітей протягом усього життя. Чоловіка приймають у будь-яких іпостасях і не готові від них піти.

Юлія

Жіноча форма від Юлій, латинського "Юліус", що означає кучерявий, пухнастий. Ці жінки відкриті світу, економні, запасливі господині, чудові кулінари. Із захопленням займаються домашніми справами, гостинні та хлібосольні. Вони вміють вислухати та обдарувати мудрою порадою. Їхнє особисте життя не завжди складається просто і без проблем. Вони довго вибирають другу половинку. Їм не потрібен безхребетний чоловік, який буде мовчки підкорятися їхній волі. Розумні, освічені, вони завжди прагнуть внести різноманітність у сімейне життя, не дають нудьгувати домашнім жодної хвилини.

Анастасія

Це жіноча форма від Анастас, що з давньогрецької означає "воскресає". Врівноважені та обачні. Добре адаптуються до всіх нових обставин. Наполегливі, пробивні та працелюбні, а тому будь-які проблеми їх не лякають. Завоювати їхнє серце легко, тому що при їхній чутливості і жалю, Настю дуже зворушити.

Нагадаємо, раніше "Апостроф" назвав жіночі імена, власниці яких часто ходять "наліво".