RU  UA  EN

Субота, 28 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.35
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

27 вересня

Всі новини

ЗСУ знищили ще один склад боєприпасів окупантів на Півдні України

Українські військові на півдні нашої країни завдали сім ударів, ракетно-артилерійськими підрозділами виконано понад 330 вогневих завдань. Знищено склад боєприпасів у Біляївці та поромну переправу в районі Львового Херсонської області.

Деталями на сторінці у Facebook поділилося оперативне командування Південь.

Повідомляється, що "довга армія" скоротилася на 75 окупантів, 9 танків, 2 гаубиці "Мста-Б", 8 одиниць авто-бронетехніки.

У повідомленні йдеться про те, що українська авіація завдала семи ударів, ракетно-артилерійськими підрозділами виконано понад 330 вогневих завдань, у тому числі по районах зосередження озброєння та техніки, понтонної переправи та мостів.

Військові розповіли також про викриття російського агента, який планував підірвати боєприпаси ЗСУ у Херсонській області. Агента, який отримав завдання встановити місцезнаходження позицій українських військових і підірвав частину боєкомплекту, схилили до співпраці за 30 тисяч гривень.

Також у зведенні йдеться про те, що на бойовому чергуванні в Чорному морі вздовж кримського узбережжя знаходяться три надводні носії високоточної зброї сумарним залпом 24 крилатих ракет морського базування "Калібр".



Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що артилерія ЗСУ на Харківщині знищила величезний склад зброї окупантів.