RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

Всі новини

В Україні відзначають День танкіста: листівки та душевні привітання зі святом

На другу неділю вересня українці вітають з професійним святом всіх танкістів країни. День танкіста цьогоріч припадає на 11 вересня. З початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну, українські танкісти щодня захищають нас у важких боях від окупантів.

"Апостроф" публікує найяскравіші вітання з цим святом та листівки до Дня танкіста України.

Душевні привітання

Наші славні українські танкісти, вітаємо вас з Днем танкіста! Бажаємо вам по життю ясної видимості, широкого простору і вибору, високого кар'єрного зростання і завжди залишатися в пріоритеті!

***

З Днем танкіста! Бажаю досягати цілей, отримувати круті результати і рухатися по життю на хвилі успіху! Нехай залізний товариш ніколи не підводить! Слава героям!

***

З днем танкіста! Нехай життя буде захищеним від невдач, бід, неприємностей і негараздів, немов броня танка. Бажаю ніколи не зустрічати на своєму шляху труднощі і неприємності, щоб всі рішення були правильними, а обраний шлях завжди вів до щастя.

***

Вітаю від щирого серця з Днем танкіста! Бажаю моральних сил і міцного фізичного здоров'я, удачі і високих успіхів, благополуччя і відсутності життєвих промахів. Дякуємо всім танкістам за ваші подвиги!

***

З днем танкіста! Бажаю завжди чітко бачити свої плани на майбутнє, хай дуло танка спрямоване в ціль. Без перешкод і труднощів рухатися по звивистому шляху, змітаючи все погане, наближаючись до світлого і яскравого життя.

Листівки

Раніше ми публікували календар вихідних та свят на вересень 2022 року в Україні.