RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

На деокупованих територіях негайно виплатять пенсії: як це станеться

Збройні Сили України активно визволяють населені пункти Харківської області від російської окупації. У зв'язку з цим Укрпошта вже готова виплатити пенсії мешканцям деокупованих територій.

Про це повідомили в пресслужбі Мінреінтеграції.

Укрпошта забезпечить першу доставку й виплату пенсій пенсіонерам, які проживають на звільнених від російських окупантів територій Харківщини. Пенсійні виплати почнуть розвозити пересувні відділення вже з понеділка, 12 вересня.

Зараз вирішується питання щодо тих пенсіонерів, які отримують виплати на банківські картки. Найближчим часом кожен пенсіонер зможе побачити на своєму рахунку надходження пенсійних виплат.

Ці та інші теми, зокрема роботу органів влади, відновлення зруйнованої інфраструктури, розмінування територій, доставку соціальних виплат, надання гуманітарної допомоги на Харківщині, обговорили на засіданні Координаційного штабу з питань деокупованих територій.

"Коордштаб закликав мешканців деокупованих територій не поспішати з поверненням до щойно звільнених населених пунктів. Оскільки насамперед їх мають перевірити фахівці та відновити всі системи життєзабезпечення", - наголосили в пресслужбі.

Раніше "Апостроф" повідомляв, як змінити банк та адресу виплат пенсій онлайн.