RU  UA  EN

Середа, 22 травня
  • НБУ:USD 39.45
  • НБУ:EUR 42.55
НБУ:USD  39.45
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

22 травня

21 травня

Всі новини

Буде допитливим та енергійним: як назвати хлопчика, народженого у грудні

Фахівці назвали найкращі імена для хлопчиків, які народилися у грудні. Вони так підібрані, щоб додати гармонії до особливостей характеру грудневих дітей.

Про це повідомляє Кolobok.

Діти, народжені в останній місяць року, у дорослому житті славитимуться великим оптимізмом. Їм варто працювати над раціональністю. Це ті, про кого говорять: "Бачу ціль, не бачу перешкод".

З огляду на таку характеристику, ще з самого малку такі дітки стикаються з розчаруванням. Батьки мають знати, що їм треба бути поряд та вчасно пояснити, що саморобні ракети в космос не літають. Це - першовідкривачі, допитливі та енергійні. У школі можуть мати проблеми з навчанням через те, що значно швидше за своїх однолітків схоплюють інформацію. Такі хлопчики дуже товариські, легко дружать навіть із дорослими.

Ще їм властива запальність, особливо, якщо щось йде не за планом.

Хлопчикам, народженим у грудні, однозначно не треба давати романтичні, незвичайні імена, адже наділені мрійливістю та оригінальністю у надлишку. Краще обрати тверде та дзвінке ім'я, яке підкреслить їхню рішучість та відкритість.

Найкращі імена для грудневих хлопчиків: Олексій, Андрій, Антон, Арсен, Влад, Данило, Денис, Дмитро, Єгор, Кирило, Макар, Максим, Марк, Назар, Нікон, Орест, Платон, Роман, Юрій, Ярослав.

Раніше "Апостроф" розповідав, які імена хлопчиків будуть популярними у 2023 році.