RU  UA  EN

Середа, 15 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.25
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

15 травня

14 травня

Всі новини

На Україну насуваються нові хвилі дощів: прогноз погоди на початок тижня

З початку нового тижня в Україні переважатиме осіння погода з невисокими температурами та дощами.

Про це свідчать дані Укргідрометцентру.

У понеділок, 19 вересня, у західних регіонах буде сиро, у Закарпатській, Івано-Франківській, Львівській, Рівненській, Чернівецькій, Хмельницькій областях йтиме дощ. Нічна температура у цих регіонах опуститься до 4 градусів зі знаком "плюс". А на сході та півдні буде сухо та тепло. Найтепліше в Херсонській області, там денна температура становитиме +22 градуси.

У вівторок, 20 вересня, сухо буде лише у трьох областях нашої країни – Харківській, Луганській та Донецькій. Решту регіонів накриють дощі. Крім того, в центрі, на півночі та заході буде по-осінньому холодно. Нічні температури опустяться до 4-6 зі знаком "плюс". У столиці вдень – +11-13, вночі – +6-8, вдень – дощі, вночі – сухо.

У середу, 21 вересня, дощово буде на заході та півночі країни. Крім того, парасольки знадобляться мешканцям Київської та Житомирської областей. Найтепліше цього дня буде у Херсонській, Донецькій та Запорізькій областях - денна температура становитиме +19 градусів.

синоптики дали прогноз погоди на вересень та жовтень по всій Україні. На початку жовтня в країну на якийсь час загляне тепло.