RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

Всі новини

Чекала, чий бік зайняти: реакція мережі на заяву Пугачової про війну проти України

Алла Пугачова дуже спокійно написала, що вона солідарна зі своїм чоловіком Максимом Галкіним, якому Кремль навісив ярлик "іноагента".

І ця заява, як пише у своєму телеграм-каналі "Березовий сік" український політик, громадський діяч та військовослужбовець ЗСУ Борислав Береза, запустила бурю у Росії.

За його словами, Алла Борисівна є одним із базових елементів сприйняття для росіян. Як хтось влучно написав "Вона одна з найважливіших складових самого архетипу. Її демарш рівносильний бунту салату олів'є, який раптом раптом став би впоперек горла "патріотам", - зазначив Борислав Береза.

І ці її їдкі слова про Росію, як країну-ізгою та ілюзорні цілі стали викликом особисто Путіну, а слова про солідарність із чоловіком загнали Кремль у глухий кут, зазначає автор каналу.

Тепер кожна наступна дія лише погіршуватиме ситуацію для Кремля. "Вибачаться - покажуть слабкість і визнають її правоту. А якщо почнуть переслідувати, то це не викличе підтримки у населення, а справить зворотній ефект", - описав ситуацію колишній нардеп.

У свою чергу радник міністра внутрішніх справ, політик Антон Геращенко вже заявив, що Алла Борисівна Пугачова стане президентом Росії на дострокових виборах, які відбудуться вже наступного року.

"Жінка, кумир мільйонів, Примадонна, яка знайшла в собі сили та сміливість на відміну від багатьох чоловіків публічно виступити за припинення війни та за мир, знаючи, що за це зараз дають 7 років в'язниці", - висловив захоплення Антон Геращенко на своєму телеграмі. каналі Pravda Gerashchenko.

За його словами, звернення Алли Пугачової з проханням включити її до списку "іноагентів" за Максимом Галкіним — це кінець для Путіна.

"Будиночок з лайна і палиць під назвою "путінська росія", який головний терорист кремля будував 22 роки в головах у свого народу, з тріском розвалюється на очах. І цей процес, що породжує навколо себе кров і сморід, уже не зупинити!", - написав Геращенко.

У той же час пост Геращенка про сміливість Пугачової охарактеризував телеграм-канал "Вертикаль". "Малороси у пошуку кумира", - прокоментували повідомлення радника глави МВС.

У телеграм-каналі українського журналіста, офіцера ЗСУ Тараса Березовця BEREZOVIEW думки користувачів про ескападу Пугачової розділилися. Втім більшість все одно вважає співачку "пристосуванкою", яка ні слова не сказала про мирних українців, що гинуть, а відчула, як під Путіним захиталося крісло.

Приблизно такі самі настрої й у користувачів Твіттера.

Нагадаємо, чоловік Пугачової, російський гуморист Максим Галкін на концертах в Ізраїлі висміяв очільника Кремля Володимира Путіна.