RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Зима у вересні: нові казкові фото та відео засніжених Карпат

У неділю, 18 вересня, в горах Карпат випав перший сніг .

Кадри засніжених квітів опублікував керівник Чорногорського пошуково-рятувального посту на горі Піп Іван Василь Фіцак. "У високогір'ї перший сніг", - підписав він кадри.

"О восьмій годині ранку мокрий сніг плавно перейшов у сніжок", - розповів він, додавши, що температура повітря на горі Піп Іван -1 градус, вітер південно-західний, поривчастий, 6-8 метрів за секунду.


У свою чергу Головне управління ДСНС України в Закарпатській області також повідомило , що у гірській долині Драгобрат вже випав перший сніг. "А як ви думали, зима вже близько. Тому зважайте на погодні умови та реєструйтеся у рятувальників перед виходом у гори!", - попередили рятувальники. Вони опублікували відео, на якому помітний досить сильний вітер і майже хуртовина.


Помітили сніг та біля найбільшого озера Українських Карпат. Місцеві жителі публікують , як Синевір теж почало "присипати".


У той же час сніг не став на заваді завзятим грибникам, які вийшли на "тихе полювання" в таку погоду. І навіть примудряються збирати врожай, як помітно з відео групи "Верховина Карпати".


Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", синоптики попереджали про перший сніг у середині вересня.