RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

Всі новини

Платять 100 тисяч гривень за рейс і одразу на руки готівкою: українським водіям готові платити космічні зарплати

Попри повномасштабну війну в Україні поступово стабілізується ринок праці, зокрема, зараз зріс попит на роботу водіїв, яким обіцяють високі зарплати та офіційне працевлаштування.

На одному з майданчиків з пошуку роботи з'явилася вакансія водія, якому за рейс заплатять від 100 000 до 110 000 гривень.

У вакансії шукають водія-міжнародника категорії Е з досвідом роботи на вантажівці від одного року для рейсів у Казахстан. Роботодавець обіцяє виплачувати від 100 000 до 110 000 гривень готівкою за один рейс, а також офіційно працевлаштувати.

Читайте також: Вирішив заощадити на бензині - отримав величезний штраф: українцям нагадали про важливе правило дорожнього руху

Разом з цим в оголошенні написано, що водій потрібен на постійну роботу, під час якої ще й передбачена система бонусів і премій. Від водія "вимагається адекватне ставлення до справи й бажання заробляти".

Крім того, компанія має власну автобазу, а ремонт вантажівок проводитиметься на СТО.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що також в Україні шукають водіїв, які можуть бути й особистими помічниками керівників компаній. За таку роботу пропонують близько 3 тисячі доларів.