RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

Гнучкий графік роботи та 90 тисяч на руки: українським водіям доступна приваблива вакансія

Незважаючи на повномасштабне вторгнення Росії, на ринку праці в Україні з'являється все більше високооплачуваних пропозицій роботи. Так, зокрема, з'явилася вакансія водія-міжнародника, де пропонують 80 тисяч – 90 тисяч гривень із гнучким графіком.

Відповідну пропозицію розмістили на одному із майданчиків з пошуку роботи.

Читайте також: Можна заробити до 150 тисяч гривень на місяць: українським водіям запропонували прибуткову сезонну роботу

Так, потрібен водій-міжнародник з досвідом роботи від одного року СЕ категорії, бажано який знає англійську та німецьку мови. Для такого працівника компанія пропонує гнучкий графік роботи "каденціями", тобто 6+3 чи 8+4 у дружньому колективі, а також професійне управління.

В обов'язки такого водія-міжнародника увійде керування фурами, а також бути порядним і відповідальним.

Варто зазначити, що до категорії СЕ відносяться состави транспортних засобів з тягачем категорії В, С1, С, D1 або D, яким водій має право керувати, але який не належить до зазначених категорій составів транспортних засобів.

Раніше "Апостроф" розповідав, що в Україні шукають водіїв, які можуть бути і особистими помічниками керівників компаній. За таку роботу пропонують близько 3 тисяч доларів.