RU  UA  EN

Неділя, 12 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

12 травня

Всі новини

З Днем вчителя! Тости та прикольні привітання зі святом

В Україні традиційно відзначають День вчителя, або День освітян, у першу неділю жовтня. 2022 року це чудове свято випадає на 2 жовтня.

"Апостроф" зібрав найкращі привітання та тости, щоб порадувати улюблених вчителів.

Нехай ваші знання та ентузіазм відображаються в очах учнів, щоб у майбутньому ви пишалися докторами наук, політиками та нобелівськими лауреатами, яких ви колись навчали. А уряд нехай нарешті оцінить працю вчителя і збільшить вам зарплату вдесятеро.

Читайте також: Названий найкращий учитель України у 2021 році: що про нього відомо

Нехай День вчителя подарує вам посмішки та позитивні емоції! Нехай зарплата прагне лише вгору, щоб ви відпочивали на Мальдівах та приїжджали на роботу на "Феррарі". Бажаємо, щоб на ваших уроках учні були в захваті від отриманих знань, слухалися вас і не відчували вашого терпіння!


Зі святом вас, дорогі педагоги, з Днем вчителя! Нехай кожен день ваш буде усмішками наповнений, квітами, правильними відповідями та відмінними оцінками учнів, вашими творчими ідеями та яскравими талантами, мудрістю та натхненням, радістю та любов'ю, високими зарплатами та гідними преміями, душевним спокоєм та простим людським щастям!

***

Нехай у тебе буде стільки веселих і щасливих миттєвостей, скільки шарудіння листя паморочиться у вихорі листопада, стільки чудових приводів для радості, скільки крапельок води в осінніх дощах! Нехай робочий час сприйматиметься коротким, а годинник відпочинку майже нескінченним! З Днем вчителя!

Найкращі тости

Кажуть, коли людина прийняла рішення стати учителем, до його плеча спустився ангел і сказав йому, що в нагороду людина отримує можливість весь час бути оточеною молодими та чистими душами, тому і сама в душі завжди молода. Але тут же з-під землі вискочив демон і зло сказав, що за це людина все життя перевірятиме зошити! Тож давайте ж наше свято вип'ємо за технічний прогрес і за надію, що скоро учні складатимуть завдання в електронному вигляді, а вже в такому вигляді ми їх завжди зможемо перевірити за допомогою комп'ютера!

***

Дорогі колеги! Сьогодні, коли ми святкуємо день вчителя, пригадаймо, що найголовніше наше знаряддя праці – це слова. Вони подібні до ключів, правильно підібравши які, можна відкрити будь-яку душу, і закрити практично будь-який ротик! За правильно підібрані слова!

***

тост – за Вчителів з великої літери! За тих, хто підтримує нас у кращих починаннях та допомагає визначитися з правильною дорогою, хто є натхненником наших звершень та однодумцем у наших справах. За тих, кому ми обов'язково завдячуємо своїми успіхами!

Раніше "Апостроф" публікував найкращі привітання з Днем вчителя для колег у листівках, віршах та прозі.