RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Литиме без зупинки: на частині України у понеділок очікується похмура погода, карта

В Україну днями завітало короткочасне бабине літо, але вже з понеділка, 3 жовтня, дощова й прохолодна погода повертається на терени країни.

Про актуальний прогноз погоди свідчать карти від метеоролічного сайту Ventusky.

Погода в Україні станом на 7:00

Вранці в понеділок дощі накриють північні області України, зайдуть до центральних, зокрема в Полтавську й Черкаську, а також намочять частину західних регіонів. Температура повітря в середньому коливатиметься на рівні +7+9 градусів.

Читайте також: Від +4 до +35: українцям обіцяють у жовтні температурні "гойдалки"

Погода в Україні станом на 12:00

Ближче до середини дня дощі сфокусуються на північних регіонах (Чернігівська, Сумська і частина Київської області) і на західних - Львівська, Закарпатська, Тернопільська області. Крім того, короткочасні опади передбачаються у частинах Черкаської, Полтавської, Вінницької областей. Температура прогнозується в середньому від +10 на півночі до +17 на півдні.

Погода в Україні станом на 18:00

Ввечері дощі йтимуть смугою із північного заходу на північний схід країни, а також зачеплять західні регіони й трішки Полтавську область. Температура коливатиметься від +7 на заході й півночі до +16 на півдні й сході України.

Погода в Україні станом на 22:00

Пізно ввечері дощова погода очікується на тонкій смузі території України: частини Чернігівської, Київської, Житомирської, Вінницької, Хмельницької, Чернівецької та Івано-Франківської областей. Також дощитиме у Рівненській і Житомирській області. Температура повітря опуститься до +7+13 градусів.

Раніше "Апостроф" повідомляв, коли в Україну повернеться сонячна погода.