RU  UA  EN

Понеділок, 13 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.15
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

13 травня

Всі новини

Їм долею уготовано бути невдахами: 4 жіночих імені, володарки яких не знають слова "щастя"

Кожній людині доля підготувала різні випробування, а тому знати про те, що на нас чекає попереду, ми не можемо. Тим не менше, комусь постійно щастить, а хтось завжди має проблеми.

"Апостроф" розповідає про жіночі імена, яким незнайоме слово "щастя".

Валерія

Жінки та дівчата з цим ім'ям віддають усі вдалі для себе можливості іншим. ‚Вони господарські, ввічливі та скромні. Саме через відсутність внутрішнього стрижня Валерії не навчилися обстоювати свої права. Через сорому, небажання образити і засмутити людину вони будуть поступатися і віддавати всі вдалі собі можливості іншим. Валерії можуть щасливо жити, не досягаючи якихось висот, якщо знайдуть правильного супутника.

Аріна

У жінки з ім'ям Аріна сильна енергетика, яка часто допомагає досягти свого. Але опинившись у стосунках із дійсно коханим чоловіком, вони зациклюються на примарних коханках партнера. Вони підозрюють своїх партнерів у зрадах, всіляко їх перевіряють – для них головне, щоб коханий чоловік був поряд і не зраджував, даруючи тепло та ласку.

Читайте також: Ті самі бабусі зі лавок біля під'їздів: жіночі імена, володарки яких нестерпні у старості.

Заріна

Вони працелюбні, активні і люблять вчитися, але у них все одно не виходить досягти певних висот. Вони не відчувають правильного моменту, часто діють у невідповідний. Саме тому всі заслуги носіїв цього імені перекриваються великими помилками.

Уляна

Вони використовують чоловіків як гаманець, розуміючи, що фінансова підтримка потрібна їм завжди. Саме через бажання отримати все й одразу Уляна опиняється у тих, хто програв: десь поквапилась, десь, навпаки, не встигла.

Раніше ми публікували топ-5 жіночих імен, власницям яких постійно щастить.