RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Навіть не почервоніють: жінки з якими іменами є вправними брехунками

Названо жіночі імена, володарки яких мають акторський талант вигадувати різні неправдиві історії. Хоч будь-яке вміння можна розвинути і відточити до досконалості, однак представницям чотирьох таких імен не треба докладати жодних зусиль. Вдається це їм легко від природи.

Про це повідомляє "Апостроф".

У списку жіночих імен, які можуть ввести будь-кого в оману: Інга, Діна, Ксенія та Наталія.

Інга

Перед жінками з таким іменем навіть детектор неправди буде безсилий. Інга за роки тренувань навчилася брехати майстерно. Вона ніколи не нервує, не видає брехню язиком тіла чи жестами. Вона настільки вживається у вигадану роль, що ні в кого навіть думки не виникне засумніватися. Інга вдається до брехні у крайніх випадках, де все прораховано заздалегідь.

Читайте також: Зовнішність - це не головне: в якому віці чоловіки максимально привабливі для жінок

Діна

Діна принципово бреше тільки на благо. Вона є символ приказки "довіряй, але перевіряй". Дане ім'я наділило свою володарку не тільки чуйністю та добротою, а й вмінням обманювати. Вона теж вдається до здатності майстерно брехати тільки у певні моменти. Такі жінки не використовують брехню з корисливою метою.

Ксенія

Ксенія чітко стежить за фактами, щоб не допускати у своєму обмані промахів. Жінки з таким ім'ям доволі складні, вимогливі, прагнуть бути максимально успішними та шанованими. Вони можуть ввести в оману майстерно, перевіряючи перед цим досконально всю інформацію, пред'являючи факти лише частково достовірні. Тож виявити обман непросто. Якщо буде необхідний зиск - зможе вправно зманіпулювати.

Наталія

Наталії обожнюють обманювати та пудрити мізки чоловікам. Таким чином вони досягають бажаного. Ще змалку Наталія збагнула, що отримувати омріяне можна різними способами, зокрема невинною брехнею. У дорослому віці носійка цього імені так часто обманює, що важко помітити, як вона обводить навколо пальця.

Нагадаємо, раніше "Апостроф" називав жіночі імена, носії яких мають високий інтелект .