RU  UA  EN

Субота, 28 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.35
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

27 вересня

Всі новини

Ніколи не проґавлять особистої вигоди: імена жінок, здатних бути багатими

Існують жіночі імена, які здатні наділяти володарок фінансовою "жилкою". Експерти склали топ-4 імен жінок, які володіють даром притягувати гроші.

Про це повідомляє "Апостроф".

Читайте також: Не шукають легких шляхів: жіночі імена, носії яких мають високий інтелект

Дарина

Дівчата з таким іменем від природи мають лідерські якості і підприємницьку "жилку". Вони ніколи не проґавлять власної вигоди, але й витрачати вміють розумно. Експерти стверджують, що до них гроші буквально самі липнуть.

Ганна

Власницям такого імені пощастило, адже їх в житті оминають фінансові труднощі. У перекладі це ім'я означає "благодатна". Такі жінки трудолюбиві та допитливі. У будь-якій ситуації знайдуть справу до душі, яка ще й принесе дохід. Саме працьовитість і сильний характер є магнітом для притягнення мільйонів у кишені Ганни.

Євдокія

Євдокії - теж природжені лідери, не бояться ризиків. Примітно, що власниці цього рідкісного імені ніколи не пошкодують грошей на свій розвиток та навчання. Їхнє багатство здатне примножуватися за помахом чарівної палички.

Карина

Дівчата на ім'я Карина - цілеспрямовані та прагнуть перемог. Здатні працювати наполегливо для досягнення результату. Вони знають, як ставитись до грошей для їх примноження. Також партнерів Карини обирають собі "під стать".

Нагадаємо, раніше "Апостроф" писав про жінок, які живуть довше за інших.