RU  UA  EN

Субота, 28 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

28 вересня

Всі новини

В Україну йде похолодання: синоптик дала свіжий прогноз

У середу, 19 жовтня, в Україну прийдуть холодні атмосферні фронти. Прекрасна погода, яка панувала в країні останнім часом, зміниться дощами та похолоданням.

Такий прогноз дає синоптик Наталія Діденко.

19 жовтня невеликі дощі пройдуть на заході, півночі, а ввечері місцями й на сході. Крім того, у західних та північних областях посилиться вітер.

"Температура повітря ще буде комфортною, проте розпочнеться поступове її зниження, яке вже 20 жовтня досягне +4 +10 градусів. Але завтра ще очікується вдень +11 +16 градусів, на півдні +16 +19 градусів", – прогнозує Діденко.

Читайте також: Температура впаде до -20 і нижче: взимку в Україні очікується дві хвилі лютих морозів

У Києві 19 листопада зросте хмарність, очікується дощ. Вдень стовпчики термометрів показуватимуть близько +12 +14 градусів. Проте вже 20 листопада похолодає до +7 +9 градусів.

Таким чином, відчутне похолодання в Україні очікується з 20 листопада. Однак синоптик порадувала прогнозом, що потепління ще буде.

Як повідомляв "Апостроф", 20 жовтня, короткочасні дощі можливі у Харківській області. В решті регіонів буде хмарно, але без опадів. Температура повітря різко впаде. На півдні та сході вночі варто очікувати близько 4 градусів тепла, а вдень від +10 до +13. У західних і центральних регіонах у нічний час доби буде від 0 до 3 градусів тепла, а вдень 4-6 градусів вище за нуль, на півночі - і вдень і вночі синоптики прогнозують тут 2-4 градуси вище за нуль.