RU  UA  EN

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 червня

Всі новини

Без досвіду і навіть без резюме: 11 "гарячих" вакансій жовтня

Через повномасштабне російське вторгнення ринок праці в Україні сильно постраждав, проте навіть у такий непростий час можна знайти гіднооплачувану роботу.

Відповідні вакансії розміщено на популярному порталі з пошуку роботи.

Зазначається, що для розміщених нижче вакансій досвід роботи необов'язковий, як і наявність резюме.

Оператор contact center для обслуговування абонентів

  • Зарплата: 12 800 грн

Компанія популярного мобільного оператора потребує операторів контакт-центру – пропонують роботу у команді зі спільними цінами та цінностями, а також швидкий кар'єрний ріст уже через три місяці продуктивної праці. При цьому, досвід роботи на аналогічних посадах необов'язковий, проте працівник повинен бути чесним, дисциплінованим, активним, відкритим до нового та позитивним поглядом на життя.

Читайте також: Досвід роботи необов'язковий: українцям запропонували вакансію із зарплатою у 200 тисяч гривень

Оператор з телефонного продажу

  • Зарплата: 10 500-17 500 грн

Інший мобільний оператор потребує працівників у львівський контакт-центр. Обов'язками працівника буде продаж послуг та тарифів телефоном, формуванням позитивного клієнтського досвіду. При цьому, людину шукають відповідальну, яка має закінчену або незакінчену вищу освіту, гарно володіє українською мовою та швидко навчається. Досвід у продажах — необовʼязковий, але буде перевагою.

Помічник маляра, лакувальник

Зарплата: 14 300-16 300 грн

Завод повного циклу виробництва електронних приладів, що знаходиться у Береговому, потребує працівників на вакансію "помічник маляра". Зазначається, що людина займатиметься підготовкою друкованих плат до лакування і самим лакуванням, сушкою плат та доглядом за інструментом. Компанія готова взяти працівника без досвіду роботи, але буде добре, якщо кандидат вмітиме користуватися пульверизатором. Окрім зарплати обіцяють також разовий велкам-бонус у розмірі 5 000 грн.

Готувач піци

Зарплата: 8 500-9 500 грн

Уманська мережа супермаркетів запрошує на роботу працівників для приготування піци з дотриманням технологічних вимог та консультування клієнтів. Роботодавець обіцяє можливість навчання коштом компанії, премії за виконання плану, карʼєрне зростання, дружний колектив.

Оператор АЗС

Зарплата:10 000 грн

Мережа автозаправних станцій шукає оператора АЗС, який також консультуватиме клієнтів щодо асортименту АЗК, продаватиме пальне і товари кафе та магазину, зокрема, готуватиме продукцію кафе. Бажаний досвід роботи в продажах, роздрібній торгівлі або сфері обслуговування, проте необов'язковий.

Ткач по роботі з нитками

Зарплата: 12 000-20 000 грн

Шукають робітників на підприємство з виробництва м’якої поліпропіленової тари для роботи на сучасних ткацьких станках з в’язання поліпропіленової тканини та інші вироби. Робота позмінна, зміна триває 12 годин. При цьому, працівник має бути уважний, відповідальний, стресостійкий.

Продавець-консультант гаджетів та аксесуарів

Зарплата: 12 000-14 000 грн

Найманець повинен буде консультувати клієнтів, продавати гаджети, налаштовувати техніку та поповнювати рахунок клієнтам, викладати товар та вести звітність. Для роботи на цій посаді шукають уважного, відповідального, комунікабельного кандидата з націленістю на результат та бажанням розвиватися.

SEO Copywriter

Зарплата: не вказано

Американська компанія шукає SEO-копірайтера. Работодавці навчають та надають всі необхідні для роботи інструменти. При цьому кандидати на вакансію обовʼязково мають знати англійську на рівні B2-C1 для бездоганного письма та редагування тексту, а також знати основні принципи копірайтингу.

Кухар (Wok, гарячий процес)

Зарплата: 17 600-20 800 грн

У Льові пропонують роботу кухарем азійської кухні. Обіцяють оплачуване стажування та позмінний графік роботи.

Продавець-консультант в магазин розливного пива

Зарплата:10 000-15 000 грн

Національна мережа магазинів розливного пива запрошує на роботу у Києві продавця-консультанта. В обов'язки входитиме консультування клієнтів, збирання замовлень, приймання та викладення товарів та слідкування за термінами придатності та чистотою в магазині.

Оператор на виробництво (набивання подушок)

Зарплата: 8 000-10 000 грн

У Києві шукають спритних, акуратних, уважних і дисциплінованих робітників без шкідливих звичок для набивання подушок на автоматичному обладнанні та контролю ваги виробів.

Раніше ми писали, що в Україні готові платити до 15 тисяч гривень за роботу біля будинку