RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Вони наділені особливим смислом: топ-5 імен найрозумніших людей

Існують такі імена, власники яких зарекомендували себе найрозумнішими людьми у світі. Спеціалісти склали список із п'яти імен, які варто обрати для своєї дитини, адже мають особливе значення та позитивно вплинуть на долю.

Про це повідомляє "Апостроф".

Читайте також: Стають воїнами: чоловічі імена, носіям яких надано роль захисників

Володимир

Володимир у перекладі - володар світу. Це ім'я здатне наділити людину особливими якостями. Вони впевнені, не терплять, коли їм перечать, для них немає складних справ, горді й трудолюбиві. Часто Володимири стають керівниками, хоч шлях до вершини непростий, проте завзятості їм вистачає. Ще такі чоловіки - однолюби.

Микола

Миколи мають гострий розум, мислять швидко та незвично, деякі думки - геніальні. Вони часто присвячують своє життя роботі, пов'язаній з технікою та точними науками. В особистих відносинах не надто стабільні, проте це нікому не заважає.

Олена

Власниці такого імені - милі, ніжні, привітні та добрі. Вони красуні, хоч мають сталевий характер. Олени працьовиті, йдуть до поставлених цілей. Ще добре знаються на людях, тому без проблем припиняють спілкуватися з негідними. Ще дбають про фінанси змалку.

Ганна

Ганни - справжні кар'єристки, які здатні швидко ухвалювати рішення, до того ж продумано. Хоч життя сповнене випробувань, вони їх долають гідно. Такі жінки винахідливі та креативні. Ще вони чудові домогосподарки. Займаються рукоділлям. У стосунках - хороші дружини, однак самі люблять все контролювати.

Марія

Марії від природи - мудрі, цілеспрямовані, трудолюбиві. Вони свідомі і знають глибинний зміст всього. Попри те, що такі жінки не впевнені в собі - це не демонструють. Звикли покладатися тільки на себе. За характером - добрі, кожному прийдуть на допомогу. Гарні матері й дружини.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що астрологи назвали імена людей, які можуть дожити до 100 років.