RU  UA  EN

Неділя, 12 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

12 травня

11 травня

Всі новини

Україну почне засипати снігом уже з початку місяця: якою буде погода у листопаді

Перший сніг у деяких регіонах України випаде вже у листопаді, проте він швидко розтане. Морозів в денні години в останній місяць осені практично не буде.

Про це свідчать прогнози метеосайту Wisemeteo.

Погода в листопаді в Сумах

У Сумах перший сніг прогнозується вже на 5 листопада, стовпчики термометрів цього дня вдень показуватимуть до 12 градусів тепла, тому він одразу буде танути. Найхолодніший день листопада у місті очікується 30 числа, буде +3 градуси.

Погода в листопаді в Одесі

У цьому південному місті снігу у листопаді, за прогнозами синоптиків, не буде. Найнижча денна температура прогнозується на рівні +7 градусів 30 листопада.

Погода у листопаді у Запоріжжі

Перший сніг може йти 16 листопада, також снігова погода прогнозується на 23 листопада. Найхолодніший день місяця також 16 листопада (+3 градуси).

Погода у листопаді у Львові

Снігу у листопаді у Львові синоптики також не очікують. Найнижча денна температура повітря прогнозується на рівні 5 градусів тепла.

Читайте також: На Україну чекає дострокова зима: коли вже почне завалювати снігом і різко похолодає

Погода у листопаді у Дніпрі

У Дніпрі перший сніг також не випаде восени. Найхолодніші дні - 29-30 листопада, коли стовпчики термометрів показуватимуть 4 градуси зі знаком "плюс".

Погода у листопаді у Харкові

У Харкові сніг може піти вже на початку останнього місяця осені – 5 листопада. Того дня очікується цілих 12 градусів тепла, тож зимової казки не буде. Найхолодніший день листопада – 30 число (0 градусів).

Погода у листопаді у Києві

До Києва перший сніг, за прогнозами синоптиків, також прийде не в листопаді. У той же час буде багато сонячних днів, що нехарактерно для останнього місяця осені. Мінімальна денна температура повітря – 4 градуси тепла.

Як повідомляв "Апостроф", раніше начальник відділу метеопрогнозів Укргідрометцентру Владислав Білик розповів, чи буде майбутня зима морозною та сніговою.