RU  UA  EN

Понеділок, 13 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.15
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

13 травня

Всі новини

В Україні повітря прогріється до +21: синоптик дав прогноз на вихідні

На вихідних в Україні очікуються погодні гойдалки - від потепління до +21 до суттєвого похолодання із рясним дощем.

Прогноз погоди на 29 та 30 жовтня оприлюднив синоптик Ігор Кібальчич.

Погода в Україні на 29 жовтня

У західних областях очікується хмарна погода з невеликими дощами. Температура повітря вночі становитиме від +6 до +11 градусів, а вдень повітря прогріється до +16...+21. Також опади очікуються на півночі України, де денна температура становитиме до +17 градусів.

Читайте також: Обіцяє бути теплою, з невеликим дощем: прогноз погоди на 29 жовтня

У центральних регіонах мінлива хмарність, місцями почнеться невеликий дощ ближче до вечора. Температура повітря вночі від +5 до +10, а вдень – до +18 градусів. Найбільше потепління відчують на собі жителі південних регіонів, де вдень повітря прогріється до +21, а вночі стовпчики термометрів покажуть від +7 до +12.

У східних областях мінлива хмарність, проте опади не прогнозуються. Лише на Харківщині увечері можливий невеликий дощ. Температура повітря вдень – від +10 до +15.

Погода в Україні на 30 жовтня

У західній частині можливі помірні дощі із середньою денною температурою від +13 до +18. У північних областях - хмарно із проясненнями, але опадів не очікується. Можливі пориви вітру зі швидкістю 15-20 м/с. Вночі стовпчики термометрів покажуть від +7 до +12 градусів, а вдень повітря прогріється до +15.

У центральних регіонах уночі та вранці місцями пройде дощ. Вночі температура повітря становитиме до +13, а вдень потеплішає до +18.

Невеликий дощ також очікується на півдні України. Вітер північно-західний із швидкістю 7–12 м/с, а денна температура повітря – від +14 до +19 градусів.

У східній частині вночі також пройде невеликий дощ. Температура повітря вночі становитиме від +7 до +12, а вдень повітря прогріється до +17.

Раніше ми розповідали, коли в Україні очікується сніг та сильні морози.