RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Антициклон Andre продовжує господарювати в Україні: якою буде погода 3 листопада

В Україні спостерігається чудова осіння погода, суха й сонячна, хоч і прохолодна. Це все завдяки антициклону Andre, який ще протягом тривалого часу визначатиме погоду на українських територіях.

Про прогноз погоди на 3 листопада розповіла синоптикиня Наталка Діденко.

У четвер у більшості регіонів України переважатиме антициклонний характер погоди, тобто значних опадів не прогнозується.

Читайте також: Листопад несе різке похолодання: прогноз на перший тиждень місяця

"Антициклон Andre гостюватиме в Україні ще довго, періодично поблажливо дозволяючи якомусь грайливому атмосферному фронту кидатися хмарами сірими чи невеликими дощами", - зазначила Діденко.

Зокрема, через атмосферний фронт оклюзії (з'єднання теплого й холодного фронтів) короткочасні дощі можуть пройти 3 листопада на Житомирщині, Київщині, у Чернігівській, Сумській, Полтавській та Харківській областях.

Температура повітря також залишатиметься стабільною: уночі холодно, удень свіжо й прохолодно. Мінімальна нічна температура буде на рівні від -1 градуса до +5 градусів, тоді як максимальна денна в більшості областей коливатиметься від +6 до +12 градусів.

3 листопада найбільше пощастить мешканцям південних і західних областей, адже вдень стовпчик термометра показуватиме там +10+17 градусів, а вночі не опуститься нижче +6 градусів.

Погода в Києві

У четвер протягом дня температура повітря в столиці залишатиметься на рівні +9+10 градусів. Водночас існує ймовірність несуттєвого дощу й дещо неприємного рвучкого вітру західного напрямку.

Раніше "Апостроф" повідомляв про прогноз погоди в Києві до початку зими.