RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

Всі новини

Ніколи не приберуть за собою зі столу: названі імена найледачих чоловіків

Будь-кого час від часу долає лінь: хтось бореться з нею, а хтось на все життя піддався. Фахівці назвали чоловічі імена, власники яких не проти поухилятися від роботи та обов'язків.

"Апостроф"публікує ТОП-5 імен чоловіків-ледарів.

Читайте також: Їх варто остерігатися: п'ять жіночих імен, володарки яких схильні до злочинів

Степан

Чоловіки з таким ім'ям зазвичай одружуються для того, щоб перекласти обов'язки на свою дружину. Таким чином, вдається поекономити на різних фахівцях, адже на все життя знаходять одного майстра "на всі руки". При цьому роблять самовдоволений вигляд, вважаючи, що з такими обов'язками впоралися на всі 100%. Часто дружинам доводиться виконувати побутову роботу та робити ремонти, щоб заощадити кошти. Тоді як Степан особливо не заглиблюється в проблеми і думає, що це йому вдається тримати все під контролем.

Павло

Такі чоловіки можуть здаватися романтичними і величними, однак це тільки прикриття ледарства. Павло здатен переконати обраницю в тому, що не всі справи йому під стать, тому не може дозволити витрачати сили на дрібниці. Носії такого імені будуть ухилятися від побуту і не збираються претендувати на звання хорошого господаря. Вони навіть зі столу не зможуть самі прибрати. У житті обирають професію, найменше пов'язану з фізичною працею. Вдома така робота ляже на плечі дружини.

Ілля

Ілля зазвичай витрачає час на те, що принесе користь і задоволення. Оскільки дуже сильно вкладаються у те, що роблять, то лінуються братися за все підряд. У будь-яку справу Ілля вкладає всі сили та душу, при цьому навіть якщо це просто похід по магазинах. Він старається зробити своє життя без зайвих рухів, максимально комфортним. Він ліпше замовить доставку товарів додому або найме бригаду будівельників, бо дуже цінує зекономлені сили. Його не хвилює, що через це має славу ледаря.

Іван

Такі чоловіки - майстри на всі руки і чудовий господар, однак на спільне проведення часу можете не розраховувати. Він піде тільки тоді, коли переконаєте в тому, що захід вартий уваги. Насправді - Іванко лінується і не збирається витрачати сили та час. Власники такого імені - вперті, тож змусити зробити щось проти волі - марна справа.

Дмитро

Фахівці кажуть, що це - затяті ледарі. Вдома всю роботу перекладуть на дружину, тому що вона "вміє краще", а вони бояться зробити щось "не так". Дмитро переконаний, що робити треба лише те, що можна зробити бездоганно. А мудрість "На помилках вчаться" чи "Повторення – мати вчення" відмовляється визнавати, оскільки невигідно.

Нагадаємо, раніше "Апостроф" писав про жінок, які нічого не вміють, тому їм доводиться "викручуватися".