RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

17 травня

Всі новини

В Україну йдуть дощі та тумани: прогноз синоптика на наступний тиждень

Синоптик дав прогноз погоди на наступний тиждень, з 7 по 13 листопада, в Україні. На заході країни очікуються дощі, на решті території без опадів.

Про це повідомляє синоптик Ігор Кібальчич для сайту meteoprog.ua.

Читайте також: В Україні в середині листопада може насипати до 20 см снігу: несподіваний прогноз синоптика

Так, з понеділка, 7 листопада, у середу, 9 листопада, в Україні буде мінлива хмарність і без опадів. У ніч на 8 листопада у західних областях та на Київщині місцями поморосить невеликий дощ. На заході, півдні та в центральних областях уночі та до вечора буде туманність, яка знизить видимість до 200 – 500 метрів. Вночі очікується +3...+8°С, на Лівобережжі країни та в Карпатах +2...-4°С, а вдень температура підніметься до +5...+10°С, у західних та південних областях до +12...+17°С. .

У четвер, 10 листопада, більшість України залишиться без опадів, вони ввечері перейдуть на захід країни. Вночі очікується +4...+9°С, у східній та північно-східній частині країни місцями близько 0°С; а вдень стовпчики термометрів піднімуться до +9…+14 °С, на Одещині до +17 °С.

У п'ятницю, 11 листопада, лише у західних областях та на Київщині буде невеликий, а подекуди й помірний дощ. Ніч стане холоднішою, а саме +3...+8 °С, а вдень +7...+12 °С, на півдні +12...+16 °С.

У вихідні, 12 та 13 листопада, синоптик прогнозує суху погоду, лише вночі 12 листопада на заході країни пройде невеликий дощ. Водночас в Україні температура повітря суттєво не зміниться порівняно з усім тижнем.

Нагадаємо, синоптик Володимир Деркач прогнозує, що погода в листопаді влаштує українцям температурну гойдалку- від потепління до переходу в більш зрілу осінь, яка супроводжуватиметься дощами та мокрим снігом.