RU  UA  EN

Неділя, 23 червня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

22 червня

Всі новини

Що відбувається 8 листопада на фронтах: онлайн-картки бойових дій в Україні

258 доба повномасштабної російсько-української війни: Збройні Сили України тримають оборону, відбиваючи наступи ворога, попри безперервні обстріли з боку окупаційно-терористичного війська РФ.

Про це свідчать карти бойових дій в Україні станом на 8 листопада.

Сили оборони України за добу відбили атаки російських окупантів у районах Красногорівки, Бахмута, Іванграда, Опитного, Кліщіївки, Мар’їнки, Павлівки, Водяного і Майорська Донецької області та Білогорівки Луганської області.

Читайте також: Ще "мінус" 15 танків та понад 700 окупантів: зведення втрат армії РФ в Україні

Ворог найактивніше веде наступ на Бахмутському, Авдіївському та Новопавлівському напрямках, підтягуючи туди живу силу й військову техніку. Однак українські підрозділи тримають оборону й не дають окупантам шансу захопити Бахмут, Авдіївку й Новопавлівськ. Також окупанти не полишають спроб атакувати Вугледар, попри значні втрати на цьому напрямку.

Карта бойових дій в Україні Deep State в режимі онлайн

Крім того, окупаційно-терористичне військо не шкодує ракет і снарядів для обстрілів позицій ЗСУ, ударів по критичній цивільній інфраструктурі, житлових кварталах, вчиняючи воєнні злочини й спричиняючи смерті мирних українців. Обстріли зафіксовані на всій лінії фронту повномасштабної війни, а також далеко за її межами.

Карта обстрілів України від порталу Liveuamap

Раніше "Апостроф" повідомляв, що ворог намагається прорватися до Авдіївки.