RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

До кінця тижня погода в Україні серйозно зміниться

Сьогодні українці насолоджуються короткочасним потеплінням, але вже зовсім скоро погода змінить свій настрій: очікуються дощі, вітри й тумани.

Про прогноз погоди в Україні до кінця тижня повідомив кандидат географічних наук і синоптик Ігор Кібальчич.

Погода в четвер, 10 листопада

У більшості областей без опадів пройде день, однак на заході країни ввечері прогнозуються невеликі дощі через проходження атмосферного фронту. Швидкість вітру не перевищуватиме 5-10 м/с, тоді як стовпчики термометрів у денний час показуватимуть +9+14 градусів, а на Одещині повітря прогріється до +17 градусів.

Читайте також: Довго чекати не доведеться: коли в Україну прийде люта зима із морозами

Погода в п'ятницю, 11 листопада

У західних областях і на Київщині очікується помірний дощ - на решті територій країни без опадів. Однак ранкові й вечірні тумани подекуди зустрічатимуться у більшості регіонів. Нічна температура повітря всередньому буде на рівні +3+8 градусів, а денна від +7 до +12 градусів, тепліше буде лише на півдні України.

Погода на вихідні, 12-13 листопада

У суботу знову дощитиме в західних регіонах, проте лише вночі. Вітер у суботу буде помірним північно-західним зі швидкістю 5-10 м/с. Водночас у неділю очікується рвучкий вітер з поривами швидкістю до 9-14 м/с.

а Лівобережжі вдень окремі пориви до 15 - 20 м/с", - наголосив синоптик.

Середньодобова температура повітря збережеться на рівні попередніх днів, однак уже з понеділка в Україну завітають не тільки нічні, а ще й денні морози.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що в Україні в середині листопада може насипати до 20 см снігу.