RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

9 травня

Всі новини

З днем бухгалтера! Найкращі листівки та привітання у віршах та прозі

10 листопада бухгалтери в Україні відзначають своє професійне свято. Відношення до свята мають усі, хто пов'язаний з бухгалтерською, економічною, аудиторською діяльністю, викладачі економічних вузів та студенти.

"Апостроф" зібрав найкрасивіші листівки, картинки, вірші та смс.

***

Мій дорогий і улюблений бухгалтер, вітаю тебе з професійним святом. Нехай твої дебет і кредит завжди сходяться до тих величин, на які ти розраховуєш. Нехай начальство завжди розуміє твої потреби і йде назустріч, а робота приносить тільки радість!

***

З Днем бухгалтера я вас хочу привітати,

Адже без вас порядку нам не бачити!

Знаєте ви, як звіт скласти,

Щоб фірмі не довелося ридати.

Вам бажаю тільки лиш везіння,

З цифрами не сваритися, дружити.

У кар’єрі – тільки просування,

І роботу вам свою любити!

Рахунки-фактури та оплати,

Звітність та сертифікати,

Розрахунки заробітної плати,

Різні парафії і витрати

Все тримає в голові бухгалтер.

Ми вітаємо тебе майстер!

Нехай все збігається під час звірок,

Бажаємо, щоб менше було перевірок!

***

Дорогий наш бухгалтере, без вас ми не зможемо зробити купу речей. Наприклад, розібратися, як зробити премію більшою, а виплати стороннім організаціям меншими. Тож нехай ваше професійне свято пройде сьогодні весело і з мінімальним завантаженням, а наслідки у вигляді ранкових головних болів нехай обійдуть вас стороною.

***

Вітаємо всіх працівників бухгалтерії з професійним святом! 10 листопада – це день, коли вся країна вітає вас, дорогі "приборкувачі" дебетів і кредитів, з вашими досягненнями в професійній сфері! Нехай звіти завжди сходяться і податкова якомога рідше відвідує ваше підприємство!

***

З днем бухгалтера дозвольте
Зараз привітати.
Успіхів вам у роботі
Хочу побажати.
Позитивних вам балансів,
Вдалих перевірок,
Радує хай безперечно
Славний заробіток.
Сил вам, міцності, здоров’я,
Щастя та кохання.
Хай дарує задоволення
Обране призвання.

***

Шановні бухгалтери! Вітаємо вас з професійним святом! Бажаємо, щоб не губилася жодна цифра, в будь-якій ситуації тримався баланс і всі ваші звіти завжди сходилися! Нехай робота проходить без труднощів і помилок, а життя з позитивним сальдо.

***

Дорогі бухгалтери, ви чудово справляєтеся зі складанням звітів і заповненням декларацій, а дебет і кредит стали вам як рідні. Вітаємо вас і бажаємо, щоб у вашу сторону прямували тільки великі фінансові потоки! Нехай по всіх статтях бухгалтерського обліку буде порядок і високі показники! Стабільного кар’єрного зростання, успіхів і перемог!

***

Вітаємо наших професійних і мудрих бухгалтерів! Бажаємо вам стабільності, досягнення цілей і легких підрахунків. Нехай дебет з кредитом зводиться правильно, а фінанси розподіляються раціонально. Нехай ваш професіоналізм і ентузіазм будуть націлені тільки на успіх!

***

Вітаємо зі святом найпрагматичніших і найточніших людей у нашому колективі! Бухгалтери це неймовірно уважні, відповідальні і терплячі люди! Тому бажаємо вам невичерпного ентузіазму, терпіння, легкої роботи і працьовитості! Нехай у вашому житті буде якомога більше щасливих моментів, спокійних робочих буднів і яскравих свят!

***

Дорогі професіонали бухгалтерського обліку! Вітаємо вас зі святом і бажаємо, щоб усі ваші справи були успішними, цифри були точними і записи правильними! Бажаємо вам уваги і поменше помилок! Нехай ваша кар’єра буде стрімкою, а життя яскравим і прекрасним!

Раніше "Апостроф" розповів, як українці відпочиватимуть у листопаді 2022 року, опублікувавши календар усіх вихідних та свят.