RU  UA  EN

Середа, 22 травня
  • НБУ:USD 39.45
  • НБУ:EUR 42.55
НБУ:USD  39.45
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

Всі новини

У "єДопомога" відбулися важливі зміни: що треба знати

В українців збільшилися шанси на одержання фінансової допомоги від міжнародних організацій. У роботу соціальної платформи "єДопомога" внесли важливі корективи.

Про це повідомляє пресслужба Міністерства соцiальної політики.

Читайте також: Деякі переселенці зможуть повторно отримати по 6600 гривень: кого стосується

Зазначається, що відтепер на сайті "єДопомога" громадяни, котрі постраждали від агресії Росії та хочуть отримати фінансову підтримку, можуть пройти верифікацію та підтвердити свою особистість за допомогою електронної ідентифікації ID.GOV.UA.

Українці, які пройдуть верифікацію, матимуть вищу ймовірність бути обраними благодійниками. Відтак - послуги для людей через єДопомогу стануть більш адресними.

"На платформі "єДопомога" благодійники на свій розсуд обирають, кому допомогти, та мають бути впевненими, що підтримають дійсно тих людей, які залишились у скрутному становищі", - йдеться у повідомленні.

У Мінсоцполітики зазначили, що зареєстровані користувачі можуть пройти верифікацію, перейшовши в налаштування особистого профілю на сайті "єДопомога" та натиснувши пункт "Верифікуватися через ID GOV UA".

Як повідомлялося раніше, найбільш уразливі категорії населення можуть отримати безкоштовні продуктові набори в західних областях України.