RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

16 травня

Всі новини

Волонтери "Української команди" привезли херсонцям 30 000 кг продуктів та медикаментів

Волонтери "Української команди" приїхали на нещодавно деокуповану Херсонщину з гуманітарним вантажем і привезли 30 тонн продуктів харчування та медикаментів.

Відео з центральної площі Херсону "Українська команда" опублікувала у Facebook.

"Сьогодні на Херсонщині - справжня гуманітарна криза. Волонтери "Української команди" одними з перших приїхали у Херсон для доставки так потрібного людям гуманітарного вантажу. Це медикаменти, які поїдуть у центральну лікарню. Це продукти харчування, в тому числі тривалого зберігання, а також хліб. Загалом 30 тонн", - повідомив волонтер "Української команди" Орест Криштафович.

Також велика частина вантажу призначена для українських військових, які звільняли Херсон, а зараз зачищають території області від залишків російських військ.

"Наша "Українська команда" уже не вперше вирушає одразу, оперативно на деокуповані території для допомоги українцям. Ми і далі будемо працювати і обов’язково переможемо. Слава Україні!" - наголосив Орест Криштафович.

Як повідомлялося, "Українська команда" в межах всеукраїнської акції "Тепло на фронт" організувала збір коштів та забезпечила бандерпечами понад 10 тисяч воїнів на передовій.