RU  UA  EN

Середа, 22 травня
  • НБУ:USD 39.45
  • НБУ:EUR 42.60
НБУ:USD  39.45
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

22 травня

21 травня

Всі новини

Льотчики ЗСУ літатимуть на F-16? Військовий експерт розкрив деталі

Українські льотчики готуються працювати з дуже цікавою технікою від західних партнерів, імовірно, з американськими винищувачами General Dynamics F-16 Fighting Falcon.

Про це заявив фахівець у галузі безпеки та оборони, колишній гендиректор Директорату з питань національної безпеки та оборони Іван в інтерв'ю Апостроф TV.

Читайте також: Може бути щось несподіване: експерт про наступ ЗСУ найближчим часом

За словами Апаршина, без постачання сучасного озброєння від країн НАТО та ЄС Україні було б дуже важко.

"Наскільки я володію інформацією, наші льотчики вже готуються працювати з дуже цікавою технікою, яку нам нададуть західні партнери. Мені здається, це будуть американські винищувачі General Dynamics F-16 Fighting Falcon", - повідомив спеціаліст у галузі безпеки та оборони.

Він зазначив, що за такого розкладу доцільною моделлю логістичного забезпечення є відмова від зберігання подібної техніки на українській території.

"Також стратегічні підприємства мають бути спільними з країнами-членами НАТО і перебувати територіально на їхніх землях. І тут слід зазначити, що наші військові змогли швидко перевчитися працювати із надсучасною технікою", - уточнив Апаршин.

Детальніше читайте у матеріалі "Апострофа": Наші льотчики вже готуються працювати з дуже цікавою західною технікою - військовий експерт