RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

В Україні буде тепло та волого: синоптик дав прогноз погоди на вихідні

Чорноморський циклон продовжить впливати на погоду в Україні - на вихідних дощі з мокрим снігом очікуються у більшості регіонів.

Прогноз погоди на 26-27 листопада оприлюднив синоптик Ігор Кібальчич.

Прогноз погоди на 26 листопада

На заході вночі можливий мокрий сніг, а на дорогах - ожеледиця. Температура повітря становитиме від -4 до +1, а вдень стовпчики термометрів піднімуться у середньому до +4.

Читайте також: Можуть виникнути проблеми на дорогах: українців попередили про "небезпечну" погоду на сьогодні

Подібна погода очікується у північних центральних областях, але денна температура становитиме від +2 до +7 градусів. На півдні України буде волога і тепла погода через помірні дощі. Температура повітря вночі від +3 до +8, а вдень потеплішає до +10.

У східних областях без істотних опадів. Невеликі дощі з мокрим снігом можливі місцями на Харківщині Температура повітря вночі до +6, а вдень - від +3 до +8.

Прогноз погоди на 27 листопада

У західній частині України буде хмарно з проясненнями. Лише у Прикарпатті та Карпатах можливі опади у вигляді снігу. Температура повітря вночі від +4 до +1, а вдень - до +3.

У північних областях хмарно та сиро. Впродовж доби очікуються опади у вигляді дощу з переходом у сніг та мокрий сніг. Середня температура повітря впродовж доби - до +4 градусів.

У центральних областях пройдуть опади переважно у вигляді дощу, який припиниться у другій половині дня. Подекуди можливий туман. Температура повітря впродовж доби - до +6.

Місцями пройдуть дощі у Запорізькій та Херсонській областях, а вдень повітря має прогрітися до +9 градусів.

На сході України впродовж доби пройдуть невеликі дощі. Подекуди можливий туман, а середня температура повітря у регіоні очікується на позначці у +6 градусів.

Раніше ми розповідали, що Київ окутав густий туман.