RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

Всі новини

Підготовка до Нового року: що потрібно зробити, поради

Вже дуже скоро настануть Різдвяні та Новорічні свята, які для багатьох є своєрідною рискою для підбиття підсумків року. Саме тому всі прагнуть завершити важливі справи й роздати борги до того, як у свої права вступить наступний рік, щоб почати його з "чистого листа".

"Апостроф" пише, на що слід звернути увагу під час підготовки до майбутніх свят.

Подарунки

З різних причин люди вважають за краще відкладати придбання традиційних подарунків для близьких на кінець грудня, проте не виключено, що тоді омріяний предмет буде вже не знайти. Згадайте, що довелося пережити герою Арнольда Шварценнеггера у фільмі "Подарунок на Різдво", щоб здобути іграшку синові.

Читайте також: У Києві відкривається резиденція Святого Миколая: адреса та час роботи

Набагато простіше зробити покупки ще наприкінці листопада, або ж, якщо подарунків багато, купувати їх поступово, щоб це не так боляче одразу вдарило по кишені, а вибір презенту був вдумливим.

Плани

Якщо ви плануєте відзначати свято, наприклад, у ресторані, то варто спробувати забронювати столик вже зараз, тому що гарантії того, що воно чекатиме на вас до 31 грудня мінімальні. А якщо свята пройдуть удома, то слід продумати своє вбрання, придбати тематичні прикраси та обміркувати новорічне меню варто вже зараз.

Прикраса

Деякі ставлять ялинку в останній момент, на бігу між приготуванням салату олів'є і розвішуванням гірлянд. Однак психологи радять починати готуватись до свята заздалегідь, потроху прикрашаючи будинок різними новорічними атрибутами. Таким чином "святкове диво" починає відчуватися набагато раніше, що позитивно впливає на душевний стан.

Нагадаємо, раніше "Апостроф" писав, якою буде новорічна ялинка в Києві.