RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

Всі новини

Виконаються найзаповітніші бажання: потужні молитви Великомучениці Катерині

Щороку День Великомучениці Катерини відзначається в Україні 7 грудня. Це свято за церковним календарем вважається одним із великих, тому молитви цього дня мають надзвичайну силу.

"Апостроф" зібрав найсильніші молитви, які допоможуть здійснити найзаповітніші бажання.

Читайте також: День святої Катерини: сім способів ворожіння на заміжжя та любов

***

О, свята Катерині, Діво і мучениці, справжня Христова невістка! Молимо тя, яко навмисну благодать, еюже попередньо тя Жених твій, сладчайший Ісус, приимшую, якоже, посрамивши зваблення мучителя мудростию твоєю, п'ятдесят витий перемогла єси, і напоївши їх небесним вченням, до світла істинної віри наставила єси, тако випроси й нам, рабам твоїм (імена), ону Божу мудрість, та й ми, вся підступи адскаго мучителя расторгше, світу ж і спокуси плоті презревше, достойні з'явимося божественія славнія віри, і до разширення святої нашея православної віри сосуди достойні соделаемся, і з тобою в небесней скинії Господа і Владику нашого Ісуса Христа, з Отцем і Святим Духом, звеличимо і прославимо в усі віки віків. Амінь.

***

О, свята великомучениці Катерино, обраної чистоти посудині, стовпі православ'я, надійна предстательнице наша, що явила нам сама провину благати Тебе, подвижниці законна, свята на святій горі свято спочиває!

Молимо Тебе: приникши згори, вонми голосу моління нашого, призри на лихо рабів твоїх, просвіти затьмарення розуму нашого, сотвори нас горня мудрствовати, а не земна.

Поспішай нам молитвами твоїми перемагати плотське похотіння, пристрасті до світу і підступи злих духів, на нас злобно воюючих: так твоїм заступництвом у дні житія цього вільні будемо від ворожих їх нападів і по результаті від повітряних їх катувань. О, Премудра Діво!

Даруй нам вся, яже до користі прохання: можеш, бо многая попросити у возлюбленнаго нареченого, Христа Бога нашого.

Ми знаємо, яко багато може молитва праведного, поспешествуемая благоутробством милосердного Бога, йому ж слава, честь і подяка завжди, нині та повсякчас і на віки віків. Амінь.

***

О, свята Діво і мучениці Катерині! Молимо Тебе: призри на лиха грішних раб Божих (імена), сотвори нас горняя мудрствовати, а не земна.

Поспішай нам молитвами твоїми перемагати плотське похотіння, до світу пристрасть і підступи злих духів, на нас злобно воюючих; та твоїм заступництвом у дні житія цього вільні з'явимося від ворожих їх нападів і по результаті від повітряних їх катувань.

Про Премудра Діво! Даруй нам вся яже до користі прохання, можеш, бо многая попросити у Возлюбленого нареченого Твого, Христа Бога нашого.

Ми знаємо, яко багато може молитва праведного, поспешествуемая милості милосердного Бога, йому ж слава, честь і подяка завжди, нині та повсякчас і на віки віків.

Нагадаємо, раніше "Апостроф" ділився церковним календарем на весь грудень 2022 року .