RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

1 травня

30 квітня

29 квітня

28 квітня

27 квітня

Всі новини

Обшуки в УПЦ МП під Харковом: СБУ знайшла багато цікавого, фото

Співробітники Служби безпеки України знайшли сотні тисяч готівкою у різній валюті, проросійську пропагандистську літературу та сухпайки російських військових на території Харківської єпархії УПЦ (МП).

Про це повідомляє СБУ на своєму каналі у Telegram.

Читайте також: СБУ прийшла з новими обшуками до об'єктів УПЦ МП: подробиці та фото

Українські спецслужби завершили контррозвідувальні (безпекові) заходи на об’єктах УПЦ (МП) на Харківщині. Там СБУ виявили бібліотеки з прокремлівською літературою, матеріали, які вихваляють Росію, а також велику кількість готівки у різній валюті, у тому числі, російські рублі.

В рамках контррозвідувальних заходів, співробітники Служби безпеки в одній з церков виявили сухпайки бойовиків російської армії, а також в одного з монахів там знайшли паспорт громадянина РФ. Його наразі перевіряють на причетність до розвідувально-підривної діяльності російських спецслужб.

Все, що вилучили на території Харківської єпархії УПЦ (МП), віддали на експертизу, щоб вирішити подальші процесуальні дії.

Фото:t.me/SBUkr

Фото:t.me/SBUkr

Фото:t.me/SBUkr

Фото:t.me/SBUkr

Фото:t.me/SBUkr

Фото:t.me/SBUkr

Раніше ми писали, що в Україні запроторили до в'язниці священника УПЦ МП за те, що він "зливав" російським окупантам позиції ЗСУ.