RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

16 травня

Всі новини

На пляжах Криму з'явилися окопи, фото та відео

У тимчасово окупованому Криму, де 10 грудня пролунали вибухи, росіяни серйозно зайнялися питанням безпеки півострова. Окупаційна влада розпочала роботи з окопування на пляжі у селищі Чорноморське у західній частині Криму.

Про це повідомив Telegram-каналу "Крымский ветер" підписник, надіславши фото окопів з пляжу.

Читайте також: У Криму спалахнули казарми з "мобіками": відео масштабної пожежі

У кримському селищі Чорноморське на міському пляжі риють окопи та чергує поліція”, - йдеться у повідомленні.

Фото: t.me/Crimeanwind

Фото: t.me/Crimeanwind

Крім того, у тимчасово окупованому Мелітополі теж готуються до контрнаступу ЗСУ, а тому набирають різноробів для того, щоб рити окопи навколо міста протягом десяти днів. Шукають охочих у групі "Підслухано "Петрівка" у російській соцмережі "ВКонтакте", яка заборонена в Україні.

До обов'язків працівника входять "земельні роботи, робота з трактором, робота технічно, встановлення дерев'яних щитів та пірамід". У день пропонують працювати по 11 годин. У відповідь окупанти нібито нададуть місце для проживання із триразовим харчуванням. За таку роботу нібито заплатять 5 тисяч рублів.

Раніше ми писали, що з початку повномасштабного російського вторгнення в Україну періодично у тимчасово окупованому Криму трапляється "бавовна". Так, 8 грудня місцеві жителі чули вибухи у Севастополі.