RU  UA  EN

Вівторок, 30 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

Всі новини

Краще їх коханок не знайти: п'ять імен найпристрасніших жінок у ліжку

Гарний секс підвищує опір організму до неінфекційних захворювань і зміцнює імунну систему й фахівці в галузі езотерики вважають, що вгадати темперамент жінки можна за її ім'ям.

"Апостроф" пише, володарки якихось жіночих імен зможуть здивувати в ліжку свого обранця і тяжіють до різноманітних експериментів.

Віра

Віра, на перший погляд, холодна, неприступна та замкнута. Вона такою і є, поки в її житті не з'явиться чоловік, що любить, здатний розтопити крижане серце.

Читайте також: Не варто в це вірити. Лікар розвінчала 5 популярних міфів про секс

У ліжку вона повністю розкута, може взяти ініціативу у свої руки або повністю довіритися своєму обранцю.

Лілія

Лілія відчуває настрій свого партнера та вміє підлаштовуватися. Вона може бути як ніжною і боязкою, так і ненаситною тигрицею. Її чоловік не проміняє свою Лілю ні на кого іншого.

Поліна

Коли Поліна зустрічає свого чоловіка, вона зробить усе можливе, щоб принести йому задоволення, але й отримати самій максимум від інтимної близькості. Поля вважає за краще, що партнер розпалюватиме вулкан пристрастей, а вона вже надихне його на нові експерименти.

Роза

Роза жіночна і сентиментальна, "любить" вухами. Вона віддає перевагу романтиці, дражливим недвозначним компліментам і розмовам на пікантні теми. Роза любить отримувати задоволення, але й уміє дарувати його.

Сабіна

У близкості для Сабіни головне процес, а чи не результат. Вона перетворює прелюдію на незабутнє шоу, яке змусить партнера забути про все. Окреме задоволення для неї – розповідати чоловікові про те, чого він ще не пробував та підштовхувати на нові практики.

Нагадаємо, раніше ми називали імена жінок, з якими стосунки будуть ідеальними.