RU  UA

Найгірші сценарії для РФ: що означає "мирний план Зеленського" у лютому 2023 року

Динаміка дій Збройних Сил України та сприятлива ситуація на дипломатичному фронті можуть дозволити втілити в життя найсміливіші плани на лютий 2023 року - річницю повномасштабної російсько-української війни.

Про те, що насправді означає мирний план Володимира Зеленського, в етері Апостроф TV розповів експерт з національної безпеки Іван Варченко.

Нещодавно в американському виданні The Wall Street Journal з'явилася публікація про мирний план від команди президента України Володимира Зеленського, який він має представити в лютому 2023 року.

Читайте також: Від Києва до Херсона: чого досягли ЗСУ за 300 днів війни

"Найімовірніше, редакція видання розмовляла з компетентними українськими та європейськими дипломатами, але не варто перебільшувати значення таких публікацій, навіть якщо в їх основі є змістовна дипломатична інформація", - наголосив експерт.

Очевидне спостереження: у лютому 2023 року буде рік від повномасштабного вторгнення країни-терористки Росії в Україну. У цей період усі почнуть підсумовувати, що вони отримали або втратили за цей рік, зокрема, це стосується України та тих країн світу, які підтримують нас.

"Важливо, що багато зараз відбувається саме в рамках нашої країни. Динаміка, яку зараз демонструє ЗСУ, може призвести до того, що в лютому 2023 року ми втілимо найсміливіші плани. Динаміка на Росії така, що там можуть бути реалізовані найгірші для них сценарії", - резюмував Варченко.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що російське окупаційно-терористичне військо втратило у війні проти України вже 100 950 окупантів та ще десятки тисяч одиниць військової техніки.