RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

2023 - рік перемоги України: художники намалювали вражаючі новорічні листівки

Українські художники опублікували свої роботи, в яких зворушливо та влучно привітали волонтерів, військовослужбовців та всіх українських громадян з Новим роком. Вони побажали перемоги Україні у війні з російськими окупантами.

Свої новорічні листівки розмістили у Facebook художники Нікіта Тітов та Андрій Єрмоленко.

Читайте також: Новорічне звернення Зеленського-2023: онлайн-трансляція

У своїй роботі Тітов зобразив зі слів побажання та подяки українським військовим та волонтерам святкову ялинку. На новорічному дереві верхівкою став герб України - тризуб. Він побажав всім українцям Переможного року.

"Підсумок року, одне слово – Дякую! І побажання лише одне – Перемога", - написав художник.

Фото: facebook.com/nikitavltitov

У свою чергу, Єрмоленко підписав свою святкову роботу уривком з віршу українського поета, борця за незалежність України у ХХ сторіччі Івана Драча:

"Через ліс-переліс,

Через море навкіс

Новий рік для людей подарунки ніс...".

За словами ілюстратора, кожному свій подарунок. Зокрема, на першому малюнку боєць ЗСУ з усмішкою на обличчі несе великий червоний мішок з подарунками. Цю листівку підписав автор "З Новим роком!".

На другому - той самий український воїн несе у великому чорному пакеті тіло російського військового. Замість усміхненого обличчя - череп, як символ смерті, а також напис "З Новим орком!". Внизу малюнка можна помітити палаючий танк.

Фото: facebook.com/andrey.ermolenko

Фото: facebook.com/andrey.ermolenko

Раніше ми писали, що Головнокомандувач української армії Валерій Залужний записав потужне привітання з Новим роком. Він запевняє, що українцям вистачить сил здолати ворога.