RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

9 травня

Всі новини

Прикольні листівки та привітання у прозі на Новий рік 2023

До Нового року залишилося лише кілька годин, минає важкий 2022-й рік і українці дуже чекають, що 2023-й принесе нам перемогу. У передсвятковій метушні важливо не забути привітати тих, хто не поряд.

"Апостроф" зібрав вітання та листівки з Новим роком.

***

Цього Нового року я бажаю Вам святково січня, яскравого лютого, успішного березня, безтурботного квітня, прибуткового травня та радості, яка триватиме з червня по листопад, і наприкінці бадьорого грудня! З Новим роком!

У Новорічну ніч піднімемо свої келихи за наших рідних та коханих, за мир, любов та згоду, за людей, які захищають нашу країну, за успішний Новий рік, щоб здійснювались усі мрії та бажання!

Вітаю з Новим роком та бажаю всіх земних благ. Нехай 2023 подарує найголовніше - перемогу і мир. А ще простого людського щастя та надії на світле майбутнє. Нехай 12 місяців Нового року дивують лише приємними новинами. Щасливого Нового року!

Вітаю з Новим 2023 роком! Нехай цей рік буде переможним у всіх сенсах: для України – над ворогом, для всіх людей – над стражданнями, які принесли окупанти на нашу землю. Бажаю, щоб новий рік дарував лише позитивні емоції. Щоб усі добрі думки та бажання втілилися в життя.

Моє новорічне побажання просте: міцного здоров'я, безмежного щастя, благополуччя у домі та Божого благословення. Нехай новий рік принесе українцям мир та процвітання. Усі негаразди та страждання нехай відійдуть у минуле, а попереду буде лише чиста дорога до світлого майбутнього.

***

З Новим 2023 роком! Нехай у вашому будинку цілий рік буде затишок, кохання та щастя. Нехай новий рік принесе багато радісних та щасливих днів. Нехай він буде роком виконання бажань та втілення планів.

Нехай новий рік здивує тебе кожним днем, нехай не дасть твоїй посмішці приводу зникнути, щоб близькі та друзі отримували від тебе заряд щирого позитиву. Нехай усі проблеми вирішуються самі, а успіх міцно тримає за руку.

Читайте також: З кожним днем ми все ближче до перемоги! Вітання українських військових із Новим роком 2023

***

Бажаю вам та всім вашим близьким щасливого та мирного Нового року. Я сподіваюся, що цей рік буде для вас сповнений радості, миру та щастя, і що всі ваші бажання збудуться!

Вітаю з Новим 2023 роком! Нехай усе погане залишиться у старому році, з вдячністю буде засвоєно уроки життя. Нехай наступний рік, вступаючи в законні права, подарує: свободу, легкість, мир, можливість розпочати з чистого аркуша, гармонію, умиротворення, любов, свято, віру, нових друзів, теплі обійми, здоров'я, затишок, радість. Будьте щасливі!

Новий рік вже так близько. Давайте зустрінемо його з радістю та натхненням. Нехай він покладе нам під ялинку перемогу, любов, душевну гармонію, фінансове благополуччя та міцне здоров'я. З новим роком!

З Новим роком! Нехай цей рік почнеться з нових усмішок старих друзів, з чистого аркуша, усі негаразди залишимо на сторінці торішнього календаря, а цього року зробимо крок усі разом тримаючись за руки зі щастям, удачею, здоров'ям!

Раніше "Апостроф" публікував гарні СМС-вітання з Новим роком 2023 року.