RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.45
  • НБУ:EUR 42.55
НБУ:USD  39.45
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

20 травня

Всі новини

Як зберігати пральну машину та одяг в ідеальному стані: поради досвідчених господарок

Користуватися пральною машинкою вміє практично кожна господиня, але не кожна знає лайфхаки, які спростять життя в побуті і допоможуть продовжити життя речей.

Про це повідомляє "Апостроф".

Якщо потрібно випрати кілька партій білизни в один день, не слід робити між завантаженнями надто довгих перерв, це допоможе зберегти тепло від попереднього циклу та відповідно зменшити споживання енергії.

Також, рекомендується регулярно очищати пральну машинку від накипу – це можна робити за допомогою 9% оцту. Для цього необхідно налити рідину у відсік для рідких миючих засобів та запустити найдовший цикл прання за найвищої температури. Потім потрібно встановити програму "швидке прання", щоб видалити оцет, що залишився, і накип.

Крім того, бажано контролювати кількість порошку, що використовується при праннях - занадто велика його кількість не тільки не впорається з важкими забрудненнями, але й нашкодить пральній машині.

Блискавки на одязі повинні бути застебнуті до кінця, щоб гострими зубцями не пошкодити інший одяг. А ось ґудзики навпаки мають бути розстебнуті.

Раніше ми публікували Топ-5 поширених помилок під час прання, які не варто повторювати.