RU  UA  EN

Субота, 28 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

28 вересня

Всі новини

Як прискорити зарядку телефону: 10 перевірених способів

У нинішні складні часи знати секрети швидкої зарядки телефону просто необхідно, адже іноді доводиться заряджати свої гаджети в кафе, пунктах незламності чи просто встигнути вдома за кілька годин "оживити" всі пристрої.

"Апостроф" ділиться лайфхаками, як прискорити зарядку телефону.

Насамперед варто надавати перевагу заряджанню від розетки, а не від USB-порту комп'ютера чи прикурювача в автомобілі. До того ж рекомендовано використовувати той кабель, який йшов у комплекті (або хоча б якісним аналогом). Якісний адаптер - це запорука швидкої і надійної зарядки.

Читайте також: Шахраї наживаються на українцях, які мають проблеми зі зв'язком: у чому суть нової схеми

Взагалі пам'ятайте, що дротова зарядка дозволить акумулятору телефона дійти до 100% набагато швидше за бездротову, попри всю її сучасність і зручність.

Ще два лайфхаки: увімкніть режим польоту, аби Wi-Fi, Bluetooth, мобільна мережа і GPS перестали "з'їдати" заряд, а для тих, хто готовий діяти радикально, можна повністю вимкнути телефон - так він зарядиться на 25% швидше.

Не завадить і закрити всі програми, щоб вони не працювали у фоновому режимі, забираючи заряд акумулятора. Натомість краще увімкнути режим енергозбереження.

Якщо ви можете заряджати телефон лише від комп'ютера з USB-портом, то вимкніть процес синхронізації і виберіть функцію "Тільки заряджання".

І наостанок: не перегрівайте/переохолоджуйте смартфон і завжди знімайте чохол з телефона, щоб іонно-літієвий акумулятор прослужив довше, не перегріваючись.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що не можна робити під час заряджання телефона.