RU  UA  EN

Субота, 25 травня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 42.95
НБУ:USD  39.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 травня

24 травня

Всі новини

Зручний графік та до 80 тисяч зарплата: водіям в Україні запропонували прибуткову вакансію

В Україні на ринку праці з'явилася вакансія на посаду водія у транспортно-логістичну компанію із зарплатою від 52 000 до 80 000 гривень.

Роботодавець опублікував оголошення на популярному сайті з пошуку роботи.

Транспортно-логістична компанія пропонує роботу водія на вантажні автомобілі для перевезення рідких продуктів харчування Європою.

Читайте також: Економіка України під час війни: головні підсумки 2022 року

У вакансії пропонують графік роботи від трьох тижнів з варіантами: три тижні роботи й тиждень відпочинку, три тижні роботи й два тижні відпочинку або чотири тижні роботи й два дні відпочинку, тобто працівник зможе обирати зручний для нього графік.

Зарплата залежить від кількості відпрацьованих днів і може варіюватися від 52 000 до 80 000 гривень.

Також наголошують, що компанія має новий автопарк з вантажівками Мерседес і Вольво, які оснащені холодильниками й кондиціонерами.

Від кандидата на посаду вимагаються водійські права категорії СЕ, код 95 у пластику (допуск до вантажних та пасажирських перевезень із залученням транспортних засобів вантажністю понад 3,5 тонн), а також віза або карта побиту (документ, що дає змогу легально перебувати на території Польщі довше, ніж 90 днів з можливістю працювати і подорожувати).

До того ж роботодавець зазначив, що на роботу готовий взяти студента, людину з інвалідністю, ветерана АТО/ООС чи пенсіонера.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що українським водіям пропонують зарплату 4 тисячі гривень на день без виїзду за межі міста.