RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.45
  • НБУ:EUR 42.55
НБУ:USD  39.45
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

Всі новини

Морози поступово залишають Україну: де завтра буде плюсова температура

В Україні спостерігається погода з "мінусом", але в південних і західних областях про неї скоро забудуть зовсім. Натомість решта регіонів ще чутимуть потріскування морозів.

Про прогноз погоди на 11 січня повідомила синоптикиня Наталка Діденко.

Територія України доволі велика, тому й погода на ній значно відрізняється від регіону до регіону. Так, на сході країни стовпчик опуститься вдень до -4-9 градусів, тоді як у південних областях та в Криму очікується +4+8 градусів.

Читайте також: Весна в Україну прийде раніше: народний синоптик дав прогноз до кінця зими

У західних областях температура повітря триматиметься на рівні від нуля до +5 градусів, а північних і центральних областях прогнозується -1-5 градусів протягом дня.

Однак незначне потепління зіпсує рвучкий і сильний вітер південно-східного напрямку. Разом з цим синоптикиня стверджує, що буде 11 січня місцями дощ і мокрий сніг у західних регіонах, а на півночі - переважно сніг.

Тим часом у Києві найближчої ночі теж пролетить кілька сніжинок, але вдень - без опадів. На дорогах - ожеледиця, а сильний вітер південно-східного напрямку здуватиме з ніг.

"Нагадую, що сильний вітер посилює відчуття морозу на кілька градусів, а оскільки завтра в Києві навіть вдень ще передбачається -4 градуси (а вночі всі -6-8 градусів), то самі розумієте, що щипатиметься мороз боляче - захищайтесь і відбивайтеся товстими негарними шапками, довжелезними шаликами, вовняними хустками, рукавичками, термобілизною, гламурними кальсонами, "бойовим" взуттям!" - порадила Наталка Діденко.

Також вона зазначила, що з 13-14 січня в Україну нарешті прийде атлантичне повітря і принесе теплу погоду з "плюсами" на термометрі на всю територію країни.

Раніше "Апостроф" повідомляв, як довго в Києві протримаються січневі морози.